Televizor LED Smart Sharp LC-32CHE6132 pret si specificatii tehnice

       Nevoia de a fi conectat mereu cu aplicatiile de socializare, internet si email a dus la aparitia televizoarelor cu interfata smart si sistem de operare propriu, zona in care putem clasa si televizorul LED Smart Sharp LC-32CHE6132. Este o alegere interesanta in special ca in ultima vreme operatorii de cablu aduc in pachetele de baza si oferte in ceea ce priveste unele aplicatii de transmisie video on internet cum ar fi gratuitate la servicii HBO GO, Netflix etc. 
      Constructiv televizorul LED Smart Sharp LC-32CHE6132 arata foarte bine ca design, este slim, iar ramele subtiri atrag atentia mai degraba asupra ecranului. Cele doua picioruse pozitionate simetric ii ofera acestuia stabilitatea de care are nevoie, actiunea fiind captata de ecranul de 81 cm. 
      Display-ul care masoara in diagonala 81 cm, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli si este asistat de numeroase tehnologii de imbunatatire constanta a culorilor si luminozitatii. Active Motion 3D preia cardrele in miscare si le proceseaza la un alt nivel pentru a le da contur si a nu se pierde din detalii, specific imaginilor in miscare care se succed rapid.
      Luminozitatea este de 300 cd/m2 iar timpul de raspuns de aproximativ 8 ms. Privit din lateral, imaginile raman clare si concise pana la un unghi de vizibilitate de 178 de grade.        Il poti controla de la distanta foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare, aceasta avand o arie de semnal de pana la 10 metri. Sistemul audio de tip stereo este format din doua boxe asezate concentric de putere 16 W.       
      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.       
      Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN. Alti conectori disponibili pentru acest model sunt: 3 porturi HDMI, doua iesiri USB 2.0, intrare video composite, intrare Scart, minijact casti etc.

Recomandare:


       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                      Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, LC-32CHE6132, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)