Casti audio Bluetooth A+ SBH1 pret si specificatii tehnice

       Castile audio Bluetooth A+ SBH1 impresioneaza in special prin designul unic dar si sunetul clar care este unul de buna calitate, model disponibil la un pret destul de accesibil. De mult imi doream o pereche de casti care sa nu ma mai incurce cu fire inutile pe care sa le folosesc atunci cand vreau sa ascult muzica si sa merg la sala de fitness.
       Castile sunt si pliabile, astfel ca pot incapea fara probleme si in bagajul de calatorie. Materialele de constructie sunt unele calitative iar imbinarile in mai multe zone permit setari destul de amanuntite pentru ca acestea sa se aseze cat mai bine pe forma capului. 
       Conectarea se face cu ajutorul tehnologiei bluetooth, raza de actiune fiind de pana la 10 metri. Poti folosi castile si ca hands free, acestea avand capacitatea de a prelua apeluri si de ajustare a volumului folosind butoanele laterale. 
       Cele doua difuzoare au un diametru de 40 mm acopera bine zona urechilor atenuand din zgomotul ambiental si care reproduc sunete de calitate care iti vor delecta auzul. Frecventa de raspuns acopera gama de frecvente de la 20 - 20000 Hz.
       In teste autonomia castilor a fost de pana la 6 ore, asta in conditii de ascultat continuu, iar timpul de incarcare s-a limitat la aproximativ 2 ore. Sunetul este exceptional de bun iar cu ajutorul tehnologiei Direct Bass va  puteti bucura de un bass puternic si placut auzului. 

Recomandare

         In concluzie aceste casti sunt alegerea perfecta daca iti doresti un accesoriu perfect din punct de vedere al calitatii sunetului: Vezi oferta pret

          
         Pretul este fara egal, mai ales ca in perioada aceasta le gasesti si la reducere de pret: Verifica pret redus



                            Casti audio Bluetooth A+ SBH1, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)