Tableta Smailo Titanius pret si specificatii tehnice

     Tableta Smailo Titanius impresioneaza inca de la prima vedere prin liniile fluide de design, capacul de pe spate din plastic de calitate si cu un display capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna, totul la un pret accesibil. 
     Tableta este un device nou in portofoliul celor de la Smailo care indeplineste toate cerintele unui utilizator: pret, putere de lucru buna, si portabilitate. Este construita in totalitate din plastic, masoara 107.6 x 8.5 x 187.6 cm si cantareste 254 grame. 
      Smailo Titanius ofera o experienta captivanta prin intermedul ecranului de 7 inchi capabil sa proiecteze imagini la o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Este astfel un dispozitiv care se recomanda a fi perfect in cazul celor care vor sa urmareasca filme si seriale online, pentru navigare online si verificat casuta de email. 
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul de la Quad Core Cortex A7 tactat la frecventa 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb. Ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.
       Raspunde foarte bine la comenzi fara sa insisti de 2-3 ori pentru preluarea comenzilor, slide-ul printre ecrane este fluent, nu sacadeaza fiind perfecta atat pentru jocuri cat si navigare internet sau vizualizat filme online. 
       Camera foto principala de pe fata are un senzor de 0.3 MP. Pozele “scoase” nu sunt chiar cele mai bune pe care le poti avea insa trebuie tinut cont de faptul ca discutam despre o tableta din zona low entry.
       Ai la dispozitie peste 1 milion de aplicatii, jocuri, carti si multe altele accesand magazinul Google Play care vine preinstalat. 
        Poti face transfer de fisiere cu alte dispozitive prin functia de bluetooth sau conectand tableta la un PC prin cablul de date. Deasemenea cu ajutorul cablului OTG poti conecta tableta la un modem extern pentru conectare la internet cu un serviciu de date 3G, sau poti conecta un mouse, un memory stick sau o tastatura.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Consider ca este una dintre cele mai bune tablete in aceasta zona de pret avand avantajul memoriei RAM de 1 Gb si pretul foarte mic : Verifica reducere pret


                              Tableta Smailo Titanius, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, 7", 1GB, 8GB, Wi-Fi, Android 5.1 Lollipop, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)