Samsung Galaxy J5 (2016) pret si specificatii tehnice

        Samsung Galaxy J5 lansat anul trecut are acum o noua infatisare adaptata la noile cerinte ale anului curent sub nume de versiune 2016. Mari diferente notabile nu apar, decat pe partea de design si la puterea de procesare. acesta are un procesor de generatie mai noua care va face ca telefonul sa se miste mult mai bine. 
        Materialele care pun bazele constructiei acestuia sunt de calitate superioara, din metal atat pe fata cat si pe spate cu finisaje de inalta clasa. Corpul telefonului este incadrat intr-o rama metalica care confera telefonului o durabilitate ridicata si un design subtire.
       Ecranul destul de generos are o diagonala de 5.2 inchi cu rezolutie HD, perfect pentru navigare internet, retele sociale sau chiar si jocuri. 
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Snapdragon 410 tactat la frecventa 1.2 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 128 Gb.  Camera foto principala are un senzor de 13 Mp iar cea secundara 5 Mp. 
       Sta bine si din punct de vedere al conectivitatii suportand retele internet prin Wi-Fi, GPS si transfer fisiere prin bluetooth. Telefonul are un singur modul de cartela SIM compatibil cu reteaua de date de mare viteza 4G LTE. Sistemul de operare preinstalat este ultima versiune de Android, 6.0 Marhsmallow.
       Acumulatorul de capacitate mare 3100 mAh iti va oferi o autonomie de functionare de pana la 24 de ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                            Telefon mobil Samsung Galaxy J5 (2016), 16GB, 4G, Black

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)