Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1 pret si specificatii tehnice

       Panasonic NA-148XR1 este o masina de spalat care putem spune ca le are pe toate, un numar variat de programe, consum minim de energie si o capacitate mare de stocare rufe, totul la un pret bun. Iar aici nu ar trebui sa uitam si partea de estetica, capitol la care masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1 iarasi exceleaza. 
        Hubloul de acces la interior cu un diametru destul de generos iti ofera posibilitatea de a spala cu aceasta masina de spalat nu numai rufele din categoria vestimentatie, astfel vei putea spala si lenjeria de pat, perdele, paturi etc. Deasemenea panoul de comanda cuprinde o multime de butoane si functii specifice programelor de spalare care impreuna cu display-ul LED vor contribui la o experienta de utilizare excelenta pe care o va experimenta tu ca utilizator zi de zi.
       Din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1 are o capacitate totala de spalare rufe de 8 Kg si o viteza de centrifugare de pana al 1400 rpm. Nu consuma nici foarte multa energie (este incadrata in clasa de eficienta A+++), este foarte silentioasa si are in componenta un motor Inverter care va propulsa tot acest angrenaj de ultima generatie. Avantajul unui astfel de motor consta in faptul ca limiteaza frecarea dintre perii si face ca acesta sa fie mai putin zgomotos, mai eficient si sa reziste pentru o perioada de timp mai indelungata. 
       Tamburul Sazanami cu o forma unica ofera o spalare delicata a rufelor la interior. Designul tamburului Sazanami asigura o scurgere mai eficienta a apei pentru performante superioare ale uscarii prin centrifugare.
       Programele destul de generoase ca numar, acopera intreaga gama de necesitati: program rapid -15 minute, program prespalare, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, lana, sintetice, usor de calcat), program rufe colorate, etc. 
       AutoCare este un alt program de calitate care se regaseste in meniul programabil al masinii care se adapteaza automat in functie de incarcatura introdusa. Cu ajutorul a 4 senzori ECONAVI inteligenti, este detectata cantitatea de rufe, gradul de murdarie, tipul de materiale si temperatura apei necesara pentru un spalat eficient.
       Sistemul 3D HydroActive+ injecteaza detergent si apa prin duzele montate in peretii tamburului. Astfel inmuiate rufele vor fi spalate mai rapid cu un consum minim de energie.
       Clasa energetica A+++ ii confera masinii de spalat Panasonic NA-148XR1 un consum destul de redus de resurse, astfel ca la o spalare standard vei consuma aproximativ 0.6 kWh. Consumul mediu anual de apa este de aproximativ 9750 litri, destul de putin daca e sa ne raportam la capacitatea maxima de incarcare de 8 Kg. Zgomotul produs in timpul programelor de spalare se incadreaza in limitele normale (53 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1, 8kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Auto Care, Inverter, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)