Televizor LED Star-Light 28DM2000 pret si specificatii tehnice

       Televizorul LED Star-Light 28DM2000 este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv TV de dimensiuni medii cu un ecran de 71 cm, capabil sa redea imagini clare de inalta fidelitate si sa nu coste nici foarte mult.
       Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit iar ramele care ocupa o suprafata mica din spatiul ecranului maresc punctul de interes spre ecranul generos de 71 cm.
       Star-Light 28DM2000 este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor, si beneficiaza de un ecran LED HD care suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu un contrast nativ de 3000:1 si o luminozitate de 200 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 6.5 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. 

      Caracteristicile superioare de imagine De Interface si Picture Enhancement au rolul de a reduce interferentele ce pot aparea in timpul transmisiunilor televizate si de a asigura o fluenta constanta in cazul cadrelor dinamice specifice filmelor de actiune si evenimentelor sportive.
       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 20 W. Reprezinta un mare plus daca pui accent pe calitate in ceea ce priveste intensitatea de transmisie audio, lucru intalnit mai rar la modelele cu diagonale mai mici de 80 cm.
       Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                           Televizor LED Star-Light, 71 cm, 28DM2000, HD Ready


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)