Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 face parte din categoria dispozitivelor de spalat rufe de care te vei indragosti inca de la prima utilizare. Imi place foarte mult noua viziune artistica atat privita de la exterior cat si sub aspect tehnic de care cei de la Beko incep sa se ingrijeasca din ce in ce mai bine, de la o generatie la alta. 
      Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 este una destul de generoasa in privinta spatiului de la interior, aceasta avand o capacitate de stocare rufe de pana la 9 Kg pentru care poti selecta o viteza de centrifugare maxima de 1400 rpm. Usa ExtraLarge de 34 cm al masinii de spalat Beko suporta cu usurinta incarcarea articolelor mai voluminoase. 
      Daca e sa privim acest nou model de la exterior, avem numai cuvinte de lauda, aceasta impunandu-se printr-un design nou desenat care sugereaza usurinta in utilizare la care se adauga elemente cromatice moderne variate care au rolul de a infrumuseta tot aspectul ei. 
      Panoul de comanda central cuprinde o multime de functii si programe ale caror parametrii sunt vizibili pe un ecran LCD generos pozitionat in zona centrala. Este una dintre cele mai economice masini de spalat fiind incadrata in clasa superioara de consum A+++.
      Programele de spalat, 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori. 
      Cu programul de spalat Dark Care hainele tale de culoare neagra vor fi protejate de fiecare data astfel ca acestea isi vor mentine culoarea neagra intensa chiar si dupa mai multe spalari. In modul de programare intarziata vei putea programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.
      Selectand programul de functionare Hygiene 20 vei putea curata hainele chiar si la temperaturi scazute reusind astfel sa faci o economie energetica de pana la 20%. Pentru modul de spalare Baby Protect masina de spalat va utiliza un ciclu de spalat cu apa incalzita la temperatura mai ridicata pentru a elimina astfel bacteriile din tesatura dupa care procesul de clatire include mai multe runde de trecere prin apa curata pentru a fi sigur ca nicio particula de detergent nu se va mai gasi in hainele celui mic.
      Nopatea tarziu poti utiliza in acelasi timp si programul NightWash care permite masinii de spalat sa realizeze un cliclu de spalare al hainelor foarte silentios.
      Designul special proiectat al cuvei in forma Aquawave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor.
      Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 6 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali.
      Motorul ProSmart Inverter cu care este dotata aceasta masina de spalat si peretii izolatori in forma de S vor reduce simtitor vibratiile si zgomotul produs in timpul functionarii prelungind in acelasi timp si durata de viata a masini de spalat.
      Consumul de resurse in timp este unul destul de limitat: Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 are un consum mediu anual de apa 10560 litri si cel energetic se poate rezuma la valoarea de 1.06 kW/ora, specifica clasei energetice A+++. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                              Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1, 9 KG, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)