Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB pret si specificatii tehnice

        Cei de la Acer revitalizeaza seria TravelMate prin introducerea pe piata a unui nou model de dimensiuni mici, perfect pentru utilizatorii care il vor folosi mai mereu in timpul calatoriilor de afaceri, in excursii sau la munca. Asa cum am mai observat se pare ca piata laptop-urilor de dimensiuni mai mici a cam fost uitata de multi alti producatori importanti, moment in care cei de la Acer cauta sa profite de acest gol lasat prin introducerea pe piata a noului laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB, un model performant disponibil la un pret accesibil.
        Subtire, usor de transportat, acesta este un dispozitiv ideal pentru cei care sunt in cautare de portabilitate maxima penrfect pentru a fi utilizat intens pentru navigare internet vizionat filme sau jocuri online. Cantareste aproximatix 1.4 Kg si vine dotat si cu o baterie puternica care iti va oferi o autonomie considerabila de pana la 12 ore de utilizare intensa.
        Tastatura se prezinta foarte bine, este silentioasa avand pozitionate tastele in zone accesibile ideal pentru cei care il vor folosi intens la dactilografie. TouchPad-ul raspunde foarte bine la comenzi si nu incomodeaza la tastat fiind setat in parametrii optimi de sensibilitate. Negrul de culoare mata din jurul tastelor este atent selectionat, o culoare ce ajuta sa nu ramana urme de amprenta inestetice.
        Display-ul de dimensiune 11.6 inchi este suficient de bun pentru a oferi imagini de calitate la o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Anti-Glare va actiona de fiecare data atunci cand luminozitatea din camera este mai mare sau razele soarelui bat in ecran limitand stralucirea ecranului. 
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Celeron Dual Core N3050 tactat la frecventa de 1.6 Ghz care poate urca chiar si pana la 2.1 Ghz in modul Turbo Boost. La capitolul memorie vine cu 2 Gb RAM de generatie DDR3 iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 32 Gb. 
        Integrata pe procesor, chipsetul grafic din seria Intel HD Graphics 5500 este ideal pentru vizualizarea filmelor la rezolutii superioare dar si pentru jocuri video ce nu necesita performante grafice extraordinare. Sistemul de operare vine preinstalat si este reprezentat de ultima versiune de Windows 10.
         Sta bine si la capitolul conexiuni existant numeroase posibilitati de conectare cu alte dispozitive multimedia prin: 1 port HDMI, o iesire USB 2.0 si alta 3.0. Deasemenea te poti conecta la internet fie prin fir prin portul RJ-45 sau prin wireless si poti face transfer de fisiere utilizand modulul bluetooth 4.0.
        Sunetul de calitate este impus de cele doua difuzare stereo dispuse simetric cu microfon integrat. Camera foto/video HD este ideala pentru cei care vor sa comunice prin retelele de socializare sau prin Skype detinand chiar si un certificat de calitate in acest sens (recomandata de catre cei de la Skype).


Recomandare:
           
        Laptopul Acer TravelMate TMB117-M-C5YB este un dispozitiv minunat, un adevarat companion pentru calatorii disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

         Zilele acestea beneficiezi si de o reducere nu foarte mare dar bine venita pentru acest model, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                       Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, 11.6", 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)