Frigider 1 usa incorporabil Bosch KUL15A65 pret si specificatii tehnice

     Cu noul frigider incorporabil Bosch KUL15A65 vei scapa de problema spatiului ocupat ineficient si te vei bucura de mai multa libertate de miscare in propria bucatarie. Multe din apartamente sau garsoniere au bucatarii destul de mici si astfel pentru a suplini acest neajuns iti recomand un frigider incorporabil in mobila asa cum este si Bosch KUL15A65.
     Calitatea germana este prezenta in tot ceea ce priveste aspectul exterior dar si mencanismele de ultima generatie. Spre exemplu usa de acces interior are un sistem de inchidere soft iar in cazul in care o lasi deschisa la un unghi mai mic de 20 de grade, aceasta se inchide singura. Dimensiunile frigiderului se incadreaza in urmatoarele limite 82 x 60 x 55 cm.
     Bosch KUL15A65 este un frigider de capacitate medie, cu o singura usa de acces, cu un spatiu interior foarte bine optimizat si impartit astfel incat sa deserveasca diverselor alimente pe care vrei sa le conservi la interior. Capacitatea de stocare a acestuia se limiteaza la cei 125 de litri.
      Frigiderul este impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana.
      Congelatorul la randul lui are un singur compartiment si o eficienta de congelare de aproximativ 2 Kg la 24 de ore.
      Frigiderul este dotat si cu sistem de iluminare astfel incat tu sa poti avea acces la alimente si pe timp de noapte.
      In cazul unei pene de curent, frigiderul Bosh are o autonomie de pana la 12 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acestuia, deoarece este un model foarte silentios (nivel zgomot 34 dB). 

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              Frigider 1 usa incorporabil Bosch KUL15A65, 125 l, Clasa A++, H 82 cm

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)