Laptop Acer E5-573-P3T1 pret si specificatii tehnice

      Laptopul Acer E5-573-P3T1 este o alegere de luat in seama in cazul in care iti doresti un dispozitiv de calcul ultraportabil care sa ofere o putere de procesare buna, totul la un pret accesibil. In cazul celor de la Acer rar mi-a fost dat sa mai vad modele de culoare alba, acest model readucand caracteristicile de culoare pe care le regaseam la unele modele din primele generatii. 
      O imbunatatire care se va simti imediat in dotarea acestuia o reprezinta renuntarea la clasicul HDD si inlocuirea acestuia cu un SSD ultrarapid care va facilita o incarcare mult mai rapida a aplicatiilor dar si a sistemului de operare. 
     Deasemenea imi place si faptul ca constructorii au ales un ecran Full HD, care sa raspunda cerintelor actuale, acesta fiind un sistem de calcul veritabil care se va comporta exemplar in momentul in care vei urmari filmele si serialele preferate. Ecranul masoara 15.6 inchi si suporta o rezolutie cu 1920 x 1080 pixeli.
     Tastatura bine optimizata ofera un acces rapid la tastele de interes, nu este zgomotoasa si are un spatiu suficient de mare astfel ca precizia sa fie intotdeauna una buna. In partea centrala touch-ul cu suport multi-touch raspunde bine la comenzi si este suficient de mare pentru o utilizare facila.
     Din punct de vedere hardware, componentele care fac acest dispozitiv de calcul competitiv sunt urmatoarele: procesor Dual Core Intel Pentium 3556U, placa video integrata Intel HD Graphics, memoria RAM de 4 Gb si SSD de 128 Gb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia un card SD/SDHC de capacitate maxima 64 Gb sau poti apela si la varianta HDD extern pentru a stoca mai multa informatie.
      La capitolul conectivitate acesta dispune de o iesire digitala HDMI, doua porturi USB 2.0 si altul 3.0, iesire audio, bluetooth si placa de retea de 1 Gb.
      Acumulatorul cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie de functionare pe baterie de pana la 6 ore.

Recomandare:


      Laptop-ul Laptop Acer E5-573-P3T1 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                          Laptop Acer E5-573-P3T1, Intel Pentium Dual-Core, Memorie 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics, Linux

      
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)