Laptop Acer Aspire ES1-571-39Y7 pret si specificatii tehnice

       Acer Aspire ES1-571-39Y7 este un laptop de toata frumusetea care pare sa le aiba pe toate, si anume componente de buna calitate care sa asigure o buna functionalitate, un ecran Full HD pentru imagini clare si o constructie solida care sa fie viabila pentru portabilitate.
       Laptopul arata bine si ca design, este usor iar materialele de calitate din care este construita carcasa nu retin amprente si nici nu atrag zgarieturi.  Este destul de subtire si se preteaza a fi trasportat fie in servieta sau in rucsacul de munca, greutatea acestuia insumand aproximativ 2.4 Kg.
       Tastatura bine optimizata ofera un acces rapid la tastele de interes, nu este zgomotoasa si are un spatiu suficient de mare astfel ca precizia sa fie intotdeauna una buna. In partea centrala touch-ul cu suport multi-touch raspunde bine la comenzi si este suficient de mare pentru o utilizare facila.
       Ecranul Full HD de 15.6 inchi iti va oferi o experienta placuta in ceea ce priveste imaginile transmise, iar suportul anti glare va elimina eficient reflexiile pentru o vizibilitate buna vazuta chiar si din unghi. 
       Din punct de vedere hardware, componentele care fac acest dispozitiv de calcul competitiv sunt urmatoarele: procesor Intel Core i3 5005U, placa video integrata Intel HD Graphics, memoria RAM de 4 Gb si HDD de tip SSD de 128 Gb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia inca o placuta de 4 Gb de RAM, pentru un total de 8 Gb.
       La capitolul conectivitate acesta dispune de o iesire digitala HDMI, doua porturi USB 2.0 si altul 3.0, iesire audio, bluetooth si placa de retea de 1 Gb. Placa de retea suporta transmisii in internet de pana la 1 Gb.
       Acumulatorul cu 3 celule ii va oferi acestuia o autonomie de functionare pe baterie de pana la 6 ore.

Recomandare:


      Laptop-ul Acer Aspire ES1-571-39Y7 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                             Laptop Acer Aspire ES1-571-39Y7 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6" Full HD, 4GB, 128GB SSD, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Boot-up Linux, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)