Televizor LED Smart Sharp LC-49CUF8462ES pret si specificatii tehnice

     Sharp LC-49CUF8462ES este un televizor LED care beneficiaza de interfata Smart, uitila celor care vor sa fie mereu in contact cu tehnologia, stirile online sau retelele sociale si beneficiaza de un ecran generos care masoara in diagonala 123 cm. 
     E un model destul de meritos care are la activ cateva premii interesante pentru aceasta gama de produse, o atestare certa a calitati imaginilor transmise care au o densitate mare de pixeli per inchi (premiul pentru cea mai buna imagine raportata la densitatea pixel per inchi 2016). Un alt element care ar trebui sa il iei in considerare este si faptul ca acesta este un model de generatie noua care vine dotat cu tehnologii actuale ale anului 2016. Este o alegere interesanta in special ca in ultima vreme operatorii de cablu aduc in pachetele de baza si oferte in ceea ce priveste unele aplicatii de transmisie video on internet cum ar fi gratuitate la servicii HBO GO, Netflix etc. 
     Constructiv televizorul LED Smart Sharp LC-49CUF8462ES2 arata foarte bine ca design, este slim, iar ramele subtiri atrag atentia mai degraba asupra ecranului. Cele doua picioruse pozitionate simetric ii ofera acestuia stabilitatea de care are nevoie, actiunea fiind captata de ecranul de 123 cm. 
     Claritatea imaginilor este un lucru destul de comun pentru acest model, dat fiind si faptul ca acesta este capabil sa redea continut video la o rezolutie UHD 4K cu 3840 x 2160 pixeli. Tehnologia Active Motion 600 preia cardrele in miscare si le proceseaza la un alt nivel pentru a le da contur si a nu se pierde din detalii, specific imaginilor in miscare care se succed rapid.
      Luminozitatea este de 280 cd/m2 iar timpul de raspuns de aproximativ 6 ms. Privit din lateral, imaginile raman clare si concise pana la un unghi de vizibilitate de 178 de grade.        Il poti controla de la distanta foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare, aceasta avand o arie de semnal de pana la 10 metri. Sistemul audio de tip stereo este format din doua boxe asezate concentric de putere 20 W care beneficiaza de numeroase filtre pentru o rezonanta de mare finete: Equalizer, Dolby Digital Plus si DTS.     
      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.       
      Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN. Alti conectori disponibili pentru acest model sunt: 3 porturi HDMI, 3 iesiri USB 2.0, intrare video composite, intrare Scart, minijact casti etc. Poti partaja fisiere audio/video cu alte dispozitive prin bluetooth.

Recomandare:


       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                              Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CUF8462ES, 4K Ultra HD
      
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)