Masina de spalat rufe Arctic AFD8201A+++ pret si specificatii tehnice

       Atunci cand ai nevoie de spatiu pentru a spala un volum mai mare de haine e cazul sa te orientezi catre o masina de spalat de capacitate peste medie, asa cum este si Arctic AFD8201A+++. Masina de spalat Arctic AFD8201A+++ este o alegere inspirata pentru orice familie mai numeroasa, beneficiaza de numeroase programe de spalat si are un design intuitiv care o face sa fie usor de utilizat. 
       Cei de la Arctic au cautat sa proiecteze o masina de spalat rufe cat mai completa pe partea de dotare tehnica cu un design cat mai simplu pentru ca intr-un final sa aiba un pret foarte accesibil.
       Panoul de control situat in partea superioara a masini de spalat este dotat cu un afisor LED ce monitorizeaza durata de functionare a unui program plus alte butoane de selectie viteza centifugare si program de spalare. Este un model foarte economic care a fost incadrat in clasa de consum superioara A+++ (consum program standard 0.78 kWh).
       Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata avand o capacitate de stocare rufe de pana la 8 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil. Astfel vei putea spalat o cantitate mult mai mare de rufe intr-o singura transa economosind atat apa cat si energie electrica.
       Programele de spalat 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program rapid (14 minute), program bumbac, program lana, sintetice, delicate, lenjerie, jeans, matase etc. In modul de spalare Eco vei putea economisi pana la 20% din energia necesara unui ciclu normal de spalat datorita programului special creat pentru a spala la o temperatura mai joasa. 
       Programul antialergic asigura o igienizare eficienta prin mentinerea unei temperaturii constante mai ridicate decat in mod normal. Chiar si hainele colorate sau cele de culori inchise au programe dedicate acestora care ofera o ingrijire optima pentru o spalare delicata la temperaturi scazute. Cu ajutorul programului Sport vei putea spala articolele sportive eficient astfel incat tu sa fii gata din nou de actiune.
       Te vei putea baza pe o multime de functii in programele de spalat, astfel:

- functie Eco Wash - Eco Wash este o optiune disponibila pentru majoritatea programelor, optiune ce permite spalarea cu apa rece si ofera o economie la energia electrica de pana la 80%. 
- functie programare intarziata - permite programarea spalarii intr-un interval de pana la 24 de ore. Vei putea decide astfel cand sa inceapa programul dorit, durata sau intensitatea acestuia.
- Child Lock - permite blocarea butoanelor masinii de spalat ca masura de siguranta pentru copii mici din jur
- Sistem electronic de control al balansului - Acesta regleaza incarcatura de la interior astfel incat zgomotul in timpul functionarii acesteia sa fie aproape inexistent

      Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs deoarece aceasta este foarte silentioasa (nivel zgomot estimat 57 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                            Masina de spalat rufe Arctic AFD8201A+++, 8 kg, 1200 rpm, A+++, Display digital, Alb

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)