Frigider incorporabil Gorenje RFI4161AW pret si specificatii tehnice

      Exista solutii si in cazul locuintelor care nu beneficiaza de un spatiu foarte generos si anume dispozitivele electrcasnice incorporabile. Spre exemplu daca te gandesti sa achizitionezi un frigider iar locuinta ta nu este una tocmai spatioasa, frigiderul incorporabil Gorenje RFI4161AW este o alegere interesanta in acest caz.
      Constructiv, aparatul frigorific Gorenje RFI4161AW arata foarte bine la exterior, este complet alb iar materialele de calitate din care este realizat vor impune un nou standard de calitate in casa ta. Volumul frigiderului incorporabil este de 263 litri, suficient de mare pentru intreaga familie.
      Face parte din clasa A+ si consuma cu pana la 24 % mai putin fata de un alt dispozitiv de acelasi tip din clasa A. Vei observa imediat imbunatatiri in ceea ce priveste consumul, valorile reale de consum pentru acest model fiind de numai 143 kWh/an.
      Frigiderul este organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade.

      In partea de sus este prezent si un compartiment mic de tip congelator care are un volum de aproximativ 46 litri si o capacitate de congelare raportata la 24 de ore de 2.5 Kg alimente.      Tehnologia LED folosita la iluminarea interiorului foloseste un consum de 10 ori mai mic comparativ cu tehnologia standard. Sistemul Intelligent FreeStore va uniformiza temperatura si umiditatea din interiorul frigiderului, astfel incat conditiile pentru depozitare sa fie identice peste tot. 
       Sistemul de congelare automat in cazul frigiderului permite dezghetarea acestuia in timpul functionarii, in timp ce pentru congelator acesta fiind manual, va trebui sa il decongelezi la anumite perioade de timp. In cazul unei pene de curent, peretii bine izolati ai combinei ii dau acesteia o autonomie de pana la 15 ore pana cand aceasta se dezgheata in totalitate.       Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acesteia, fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 40 dB). 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                                Frigider incorporabil Gorenje RFI4161AW, 263 l, Clasa A+, H 157.5 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)