Fier de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9962 pret si specificatii tehnice

      Cei de la Tefal revolutioneaza modul in care vei calca hainele de acum incolo cu noul fier de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9962, un dispozitiv pe care il vei indragi inca de la prima utilizare.
      Daca pana acum calcatul hainelor era un chin chiar si pentru cei mai priceputi, cu noul Tefal FreeMove FV9962 totul va deveni mult mai usor si simplu. Astfel cu noul Tefal FreeMove FV9970 te vei putea roti in jurul mesei fara sa se mai incurce firul sau vei putea calca cu el si acolo unde nu exista sursa de curent sau spatiul este limitat.        
      Acesta are o putere maxima de 2600 W si este foarte eficient in a indeparta chiar si celor mai fine cute dupa haine. Este prevazut cu un dock de incarcare iar la fiecare pauza de 5 secunde asezat in dock acesta se va incarca asigurand o autonomie de 30 de secunde. 
      Pentru haine cu tesatura mai delicata este recomandat folosirea sistemului de aburi care este actionat prin apasarea butonului de Steam Control. 
      Talpa ceramica cu functie Steam Control este un alt element care pare sa contribuie decisiv la calitatea acestuia de a indeparta eficient cutele din 1-2 miscari, aceasta beneficiind de aportul unui jet de abur consistent.

      In plus, Tefal FreeMove FV9962 are un rezervor apa de 0.25 l care iti permite sa calci un timp indelungat, fara sa fie nevoie sa il reumpli. Tefal FreeMove FV9962 vine dotat si cu un sistem anticalcar eficient, Easy De-Calc, pentru o performanta indelungata la generarea aburului si extinderea duratei de viata a produsului. Astfel, poti folosi apa de la robinet pentru calcat. LED-ul De-Calc va incepe sa lumineze intermitent atunci cand este nevoie de curatarea depunerilor de calcar.
       Debitul de abur este fixat in jurul valorii maxime de 160 g/min. Printre functiile remarcabile al acestui model intalnim: calcare pe verticala, sistem de blocare, sistem stocare cablu la interior, si functie anti-calcar. Odata pusa in functiune, statia se va incalzi complet in maxim 2 minute.


Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat de buna calitate dotat cu cele mai noi tehnologii care te va ajuta sa ai hainele mereu impecabile fara urme vizibile de cute: Vezi oferta pret
       
          Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la un pret foarte bun, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 25%: Vezi noul pret redus



                         Fier de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9962, Talpa Ultragliss, 2600 W, 0.25 l, 35 g/min, 160 g/min, 1.8 m, Alb/Mov

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)