Laptop ASUS X540LJ-XX001D performante tehnice

       Pentru cei care doresc sa se incadreze intr-un buget mai modest dar sa aiba parte de dotari tehnice care sa puncteze la majoritatea capitolelor, recomand laptopul ASUS X540LJ-XX001D ca fiind o alegere inspirata. 
       Este un model care se vinde foarte bine zilele acestea mai ales ca vine cu placa video dedicata si un procesor destul de bun care vin sa completeze o gama variata de operatiuni pe care le puteti rula cu acesta, de la lucruri mai simple ce tin de navigare internet, pachete office pana la lucruri mai complexe dintre care filme la rezulutii Full HD sau jocuri video.
       Designul este un alt element care te va incanta, mai ales ca ASUS X540LJ-XX001D este un laptop interesant si prin prisma faptului culorii de un maro deschis, cu suprafete lucrioase atat pe interior cat si exterior. 
       Tastatura de tip chiclet este una confortabila si ofera acces rapid la tastele de interes, este silentioasa si ofera o experienta placuta in momentul in care interactionezi cu aceasta.
       Display-ul masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Deasemenea pentru un viitor upgrade ii mai puteti adauga acestuia inca o placuta de RAM pentru un total de 8 Gb. Spatiul de stocare este suficient de mare si este reprezentat de un HDD de 500 Gb.
       Acesta pluseaza si la capitolul performante video fiind dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920M de 2 Gb, perfecta pentru a rula jocuri de ultima generatie la rezolutii superioare. Performantele amintite mai sus pune acest laptop pe harta dispozitivelor performante recomandate pentru aplicatii, programare, navigare internet si vizualizare filme si seriale in format HD.
      Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie.
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare: 

     Laptopul ASUS X540LJ-XX001D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica 
reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                              Laptop ASUS X540LJ-XX001D cu procesor Intel® Core™ i3-4005U, 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920M 2GB, Free DOS, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)