Masina de spalat rufe Panasonic NA-107CVC5WGN pret si specificatii tehnice

      Daca iti doresti o masina de spalat rufe noua iti recomand sa mergi pe mana profesionistilor de la Panasonic, deoarece noul model Panasonic NA-107CVC5WGN este un dispozitiv impresionant si performant care pare sa rezolve si problema banilor, pretul fiind un alt avantaj pentru acest model. 
       Masina de spalat Panasonic are si un design exterior pe masura, zona de acces la cuva avand un contur intr-o nunata mai inchisa care are rolul de a pune accentul pe eleganta desavarsita dar si pe calitatea materialelor variate din care aceasta este construita. Spatiul ocupat de aceasta este unul destul de mic, dimensiunile modelul de fata fiind dictate de urmatoarele valori: 84.5 x 54.2 x 59.7 cm. 
       Panoul central dotat cu display LCD ofera toate informatiile de interes cu privire la durata programelor, temperatura si functii aferente fiecarui program in parte. Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 7 Kg ajutata de o viteza de centrifugare de 1000 rpm.
       Programele de spalat destul de numeroase acopera cam toate necesitatile de care poti avea din partea unei masini de spalat: program extra clatire - executa cicluri suplimentare de clatire pentru o curatare desavarsita, prespalare, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, lana, usor de calcat), program rufe colorate, program sport, etc.
       Eneregtic vorbind, masina de spalat se comporta foarte bine in timp, consumul fiind dictat de clasa de eficienta A++ care impune un consum in program standard de aproximativ 1.05 kWh.
       In modul de spalare programare intarziata, poti selecta intervalul orar ca masina de spalat sa functioneze, chiar si atunci cand esti plecat, functie utila in economisirea timpului tau.

        Pentru buna functionare in timp, masina de spalat rufe Panasonic NA-107CVC5WGN este dotata cu mai multe sisteme de siguranta printre care: sistem detectare spuma - optimizeaza modul de spalare astfel incat de fiecare data sa se atinga un nivel de spuma optim pentru ca hainele sa fie curatate eficient, sistem siguranta impotriva copiilor - blocheaza automat usa de acces la interior si functiile butoanelor de pe panoul de comanda ca masura de preventie a accidentelor. 
      In timpul functionarii aceasta se dovedeste a fi destul de silentioasa astfel incat poti sa o folosesti fara probleme chiar si pe timp de noapte (nivel zgomot 58 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                              Masina de spalat rufe Panasonic NA-107CVC5WGN, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)