Motopompa apa Wassertechnik WTH60 pret si specificatii tehnice

       Caldura din ultima vreme pare sa afecteze din ce in ce mai mult culturile iar lipsa de apa poata duce la compromiterea acesteia in totalitate si deci ca sa scapi de aceste temeri iti recomand motopompa apa Wassertechnik WTH60. Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil sa faca fata cu brio in orice conditii de mediu.
       Motopompa apa Wassertechnik WTH60 se alimenteaza pe benzina si are in componenta un motor cu pornire in 4 timpi OHV, model 168F-1. Cu o putere de 6.5 CP, acesta executa in decurs de un minut pana la 3600 rpm. Baia de ulei are capacitatea de 0.6 litri in timp ce capacitatea rezervorului pentru combustibil este de 3.6 litri.

       Motorul este pornit destul de rapid, totul manual, la sfoara, in doar cateva secunde. 
       Toate aceste specificatii duc la un debit de pana la 60.000 de litri de apa/h care pot fi livrati pana la o inaltime maxima de 30 metri, adancimea maxima de aspirare fiind de 8 metri. 
       Filetul de racordare la motopompa are dimensiunea de 88.9 mm, iar pentru un ajutor in plus la conectarea la diverse sisteme de irigatii, primesti in plus doua racord-uri de 3", 3 coliere de 3", un sorb cu sita si o cheie de bujii.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va doriti un dispozitiv cu adevarat performant durabil in timp care sa isi faca treaba bine pentru care a fost proiect: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mai mic, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount de 19%Verifica pret redus



                                Motopompa apa, Wassertechnik WTH60, 60000l/h, 6.5CP,

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)