Combina frigorifica incorporabila Hansa BK 316.3 FA pret si specificatii tehnice

       In ideea de a avea un apartament cat mai aerisit cu un spatiu care sa fie valorificat la maxim iti recomand combina frigorifica incorporabila Hansa BK 316.3 FA. Aceasta este o combina frigorifica foarte atractiva disponibila la un pret excelent ce poate fi usor integrata in mobila de bucatarie si astfel mascata ca si cum nu ar exista in casa. Este potrivita pentru cei care au nevoie de un aparat frigorific care sa nu ocupe prea mult spatiu caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 177.6 x 54 x 54 cm.
      Interiorul acesteia este unul destul de spatios si foarte bine compartimentat, volumul total al combinei fiind de aproximativ 246 litri. Accesul la interior se face prin intermediul a doua usi cu deschidere standard spre dreapta, separat pentru frigider si congelator.
      Reglajul temperaturii se face mecanic prin intermediul unui termostat montat la interior in spatiul pentru frigider.
      Frigiderul este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade.
      Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 3 Kg la 24 de ore.

      Incadrata in clasa de eficienta energetica A+, aceasta va asigura un consum anual de aproximativ 270 kWh si de numai 0.74 kWh/zi.
      In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Hansa are o autonomie de pana la 11 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acesteia, fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 41 dB). 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                  Combina frigorifica incorporabila Hansa BK 316.3 FA, 246 l, Clasa A+, H 177.6 cm

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)