Televizor LED Horizon 40HL739F pret si specificatii tehnice

       Te bucuri de imagini clare la rezolutii Full HD cu noul televizor Horizon 40HL739F, dotat cu un ecran de dimensiuni destul de mari, de aproximativ 102 cm. Culorile sunt mai profunde si mai bine conturate datorita tehnologiei LED care evidentaza fecare pixel in parte, intensifica tonurile de negru si sporeste stralucirea in cadrele pline de detalii luminoase.
       Constructiv televizorul Horizon are un design destul de compact, este un model subtire cu finisaje de inalta clasa. Acesta este inconjurat de rame din plastic calitativ care acopera o suprafata minima astfel incat intreaga atentie sa fie focusata pe ecran. Stabilitatea este data de cele doua picioruse pozitionare simetric in cele doua extremitati ale ecranului. 
       Display-ul de tip Direct LED masoara in diagonala 102 cm si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Contrastul dinamic este de 1200:1 iar luminozitatea de 300 cd/m2. Privit din lateral acesta are un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 178 grade.
        Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare pozitionate simetric de putere 2 x 6W. Acestea beneficiaza si de caracteristici speciale de transmisie sunet cum ar fi: Dolby Digital Plus.
        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Cu ajutorul functiei de PVR (Personal Video Recorder) vei putea acum inregistra emisiunile si filmele preferate direct pe suport stick sau HDD extern.
         Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Odata setate posturile Tv vei putea face toate ajustarile de imagine cu ajutorul telecomenzii din dotare, avand o arie de semnal de pana la 5-6 metri.
         Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului.
         Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire HDMI, SCART, Slot CI, iesire audio, USB, si minijack casti.
         Cantareste aproximativ 11.5 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 63 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                              Televizor LED Horizon, 102 cm, 40HL739F, Full HD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)