Masina de spalat frontala Bosch WAB20061BY pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat frontala Bosch WAB20061BY se preteaza perfect pentru un apartament mai mic sau o garsoniera, un dispozitiv de spalat rufe performant compact care isi va gasi locul in casa ta, dictat de urmatoarele dimensiuni 85 x 60 x 55 cm. 
     Tehnologiile de ultima generatie dar si numeroasele programe de lucru vor face ca spalatul rufelor sa fie o simpla formalitate. Pe scurt masina de spalat Bosch WAB20061BY are o capacitate de stocare rufe la interior de 5.5 Kg si o viteza de rotatie de 1000 rpm, suficient de mare astfel incat rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. 
     Putem spune ca arata bine si ca aspect general, constructia acesteia fiind bazata pe materiale de calitate cu finisaje bine executate care inspira ideea de lucru bine facut din toate punctele de vedere. 
     In partea superioara avem panoul de comanda dotat cu un selector de programe care are o cursa foarte precisa de la un program la altul. In partea centrala se afla butoanele pentru optiunile suplimentare precum si un display LED pentru afisarea informatiilor de lucru. 
     Tehnologia EcoSilence Drive face ca acest model sa fie unul dintre cele mai silentioase masini de spalat disponibile pe piata de profil. Peretii antivibranti absoarbe eficient azgomotul dar si vibratiile pentru ca tu sa te bucuri de performante ridicate chiar si atunci cand vei decide sa speli in timpul noptii. Motorul ce pune in functiune tot angrenajul se remarca prin consum energetic redus si performante remarcabile. Astfel masina de spalat a fost incadrata de specialisti in clasa energetica A+ cu un consum foarte redus de energie 0.6 kWh in program standard si un consum mediu anual de apa de 9020 litri.
      Masina de spalat are gama variata de programe spalare, 6 la numar, care vor eficientiza de fiecare data procesul de spalare: clatire, rapid mixt, super rapid, lana, delicate si matase. Masina se poate lauda cu VarioPerfect – program mai rapid cu pana la 65% si mai eficient energetic cu pana la 50% cu optiunile SpeedPerfect si EcoPerfect.
      Sistemul 3D AquaTronic asigura o distributie eficienta a rufelor la interior astfel incat acestea sa fie curatate eficiente. Cu optiunea programare intarziata vei putea stabili ca masina de spalat sa spele in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Sistemele de siguranta conectate la panul de comanda vor opri instant masina de spalat in cazul in care vor detecta pericole de inundatie sau de suprasarcina. 

      Un alt element de protectie il reprezinta functia de blocare automata a functiilor panoului de comanda dar si hubloului de acces la interior, o masura de protectie binevenita atunci cand ai prin jurul tau si copii mici.



Recomandare:

       Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Bosh chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret


       Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buyVerifica pret redus




                          Masina de spalat frontala Bosch WAB20061BY, 5.5kg, 1000rpm, A+, alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)