Televizor LED Star-Light 48DM4000 pret si specificatii tehnice

      Asadar daca esti si tu mare fan al filmelor sau evenimentelor sportive, e cazul sa alegi un televizor cu o diagonala mai mare asa cum este si cazul lui Star-Light 48DM4000. Acesta este un dispozitiv tv performant, produs chiar la noi in tara, care se remarca prin faptul ca poseda o diagonala de pana la 122 cm si vine dotat cu o multime de functii si tehnologii de ultima generatie. Comparativ cu alte modele pretul este unul decent iar calitatea pe masura.
      Functionarea sa este intuitiva, nu detine functii smart, iar ca design este destul de subtire si este construit din materiale de calitate. Cele doua picioruse ii ofera o stabilitate buna chiar si pe suprafete lucioase iar privit de la distanta toata atentia ta va fi focusata asupra ecranului care ofera imagini superbe la o rezolutie Full HD. 
      Ecranul LED ultraslim masoara in diagonala 122 cm si suporta rezolutii Full HD oferind cursivitate imaginilor indiferent de evenimentul transmis. Imaginile transmise au o luminozitate de 280 cd/m2 iar contrastul nativ are o valoare de 5000:1. 
      Timpul de raspuns este de aproximativ 6 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W.
      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Pentru control de la distanta facil, poti folosi si telecomanda din dotare, cu ajutorul careia vei face si primele configurari in ceea ce priveste setarile de programe, culoare sau luminozitate.
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

      Puterea consumata de acesta este de 120 W in timp ce greutatea sa este de 9.8 Kg. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


                       Televizor LED Star-Light, 122 cm, 48DM4000, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)