Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL un aliat de nadejde in bucatarie

      Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL este o alegere interesanta in ideea de a atinge un nou nivel in ceea ce priveste pasiunea pentru gatit, acesta fiind capabil sa iti ofere noi alte modalitati de a gati mai eficient fata de un aragaz clasic. La mine in familie acesta a fost primit foarte bine de intreaga familie mai ales ca acum pot coace prajiturile preferate sau cozonacii mai rapid dar si mai eficient datorita sistemului de incalzire care ofera o temperatura constanta.
      Constructiv, cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL poate fi incadrat cu usurinta in mobila de bucatarie astfel ca nu ar fi problema spatiul, acesta fiind indicat chiar si acolo unde spatiul ar fi o problema. Limitele trasate de acesta se incadreaza in urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59. 5 x 56.6 cm. 
        Panoul de comanda este dotat cu afisaj LED si butoane de selectie programe de gatit si functii adiacente pentru o experienta cat mai placuta de care se pot bucura chiar si cei care nu se pricep asa de bine in bucatarie.
        Are o putere de 1700 W si un consum destul de bun fiind incadrat in clasa de eficienta A.
        Functiile de gatit vor asigura necesarul bucatariei si familiei tale: incalzire rapida, iluminare interioara - vei putea verifica in orice moment in ce stadiu se afla mancarea gatita de tine fara sa fie nevoie sa deschizi usa, functie decongelare, ventilator convectie, grill etc. 
        Daca doresti ca friptura sa iasa mult mai crocanta si sa prinda o crusta pe deasupra specialistii de la Samsung recomanda folosirea ventilatorului in acelasi timp cu functia de coacere pentru ca aerul cald sa fie distribuit mult mai rapid pe suprafata de coacere a alimentelor gatite. Alimentele vor fi patrunse uniform pe ambele suprafete asta datorita sistemului de coacere cu incalzire atat inferioara cat si superioara. Recipientele vor putea fi scoase din cuptor in deplina siguranta datorita rafturilor cu deplasare pe sina.
         Geamul negru al usii cuptorului va asigura un transfer minim de temperatura intre mediul din interior si exterior, acesta fiind bine izolat termic pentru pierderi cat mai reduse de temperatura.
         Nu va trebui sa te chinui prea mult nici cu curatarea lui asta datorita functiei Catalytic Clean ce actioneaza curatarea interioara in acelasi timp ce alimentele sunt gatite. Tava pentru resturi alimentare colecteaza grasimea si rezidurile in mod convenabil in timpul procesului de gatire apoi le dizolva chimic lansand cuptorul la fel de curat cum a fost inainte sa incepeti sa gatiti.
         Acesta este prevazut si cu sistem siguranta cu blocare usa acces precum si functia butoanelor a panoului de comanda, foarte utila atunci cand aveti copii mici prin preajma.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, un cuptor incorporabil accesibil ca pret si dotat cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



                            Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, Electric, 70 l, Grill, Curatare catalitica, Convectie, Clasa A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)