Aragaz electric Hansa FCCX68219 pret si specificatii tehnice

      In arta gatitului daca nu ai instrumentele necesare nu te poti numi un bucatar adevarat chiar daca ai tot talentul necesar care sa te ajute in a prepara felurile de mancare preferate. Astfel daca nu ai inspiratie in alegerea aragazului, astazi iti vand un pont si anume faptul ca Hansa FCCX68219 este o alegere interesanta atat ca pret dar si calitate.
      Aragazul Hansa FCCX68219 este unul electric atat in ceea ce priveste prita cu cele 4 ochiuri dar si cuptorul din partea de jos. Constructiv aragazul arata foarte bine estetic si se va potrivi perfect cu conceptul de bucatarie moderna. 
      Fata de un aragaz normal pe gaz, acest model electric va da un randament mai bun in ceea ce priveste timpul de gatire, nu mai imprastie fum in bucatarie iar mirosul de metan si dioxid de carbon va lipsi cu desavarsire. Din punct de vedere al dimensiunilor, acesta se incadreaza in limitele standard ale unui aragaz obisnuit: 85 x 60 x 60 cm. 
      Panoul de comanda nu se diferentiaza cu mult de modelele clasice dar are in plus si un display LED care va indica timpul ramas pana cand alimentele gatite in cuptor sunt gata pentru a fi scoase. 
      Plita este dotata cu 4 ochiuri dintre care unul este arzatorul mic de putere 1.2 kW, doua arzatoare de dimensiune medie de putere 2.2 kW si un alt ochi de dimensiuni mari de putere 2.2 kW. 
      Cuptorul va fi punctul de interes pentru orice gospodina deoarece aici vei putea gati cele mai gustoase prajituri, cozonaci, sau fripturi in sos delicios. Cuptorul cu o capacitate de 66 litri ofera un spatiu sificient de mare astfel incat sa beneficiezi de toate avantajele dispozitivului grill care permite coacerea rapida a fripturii. Cuptorul ofera o buna izolare termica pentru un consum energetic minim si un timp de preparare cat mai rapid. 
       Accesul la interior se face frontal cu ajutorul unei usi rabatabile cu geam in deublu strat. Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura in exteriorul acesteia.
       Aragazul electric Hansa FCCX68219 vine dotat cu mai multe accesorii aditionale printre care: o tava pentru friptura si un sertar pe ghidaje cu roti. Curatarea acestuia este un proces de simplu si se face cu ajutorul unei lavele umede atat la exterior cat si interior. 
   
Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret redus



                        Aragaz electric Hansa FCCX68219, 4 zone gatit, Cuptor electric, Grill, Clasa A, Inox
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)