Cuptor incorporabil Zanussi ZOB131X pret si specifiatii tehnice

        Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB131X care face parte dintr-un pachet promo care include si plita incorporabila, o solutie de luat in seama daca iti doresti sa achizitionezi un dispozitiv modern, perfect pentru a fi folosit la pregatirea celor mai variate feluri de mancare. 
        Fiind un cuptor incorporabil, il vei putea pozitiona cu usurinta in mobila bucatariei tale, tinand cont de dimensiunile acestuia, si anume: 59 x 59.4 x 56 cm. Pentru aceste dimeniuni, poti fi sigur ca nu va ocupa un spatiu foarte mare, mai ales daca bucataria ta dispune de un spatiu nu foarte generos.
       Privit de la exterior, acesta arata foarte bine, are un design metalic din inox, lucios, cu o usa de acces la interior prevazuta cu geam in dublu strat pentru transfer minim de caldura. 
       Cuptorul are un volum generos de 58 litri pe care il poti folosi pentru gustarile rapide dar si pentru ocaziile in care vrei cu adevarat sa impresionezi. 
       Acesta isi merita intradevar investitia deoarece sta bine si la capitolul dotari tehnice, are in componenta mai multe zone de gatit si incalzire din toate directiile inferior si superior.
       Nu vei avea probleme nici atunci cand va trebui sa il cureti de impuritati sau grasime deoarece interiorul cuptorului este din email ceea ce il face usor de sters cu o laveta. 
       Din punct de vedere al eficientei energetice, cuptorul incorporabil Zanussi ZOB131X are o eficienta energetica care il plaseaza in clasa de A, cu un consum de energie in program standard de 0.79 kW/h.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, dotat cu majoritatea functiilor de gatit disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



                         Cuptor incorporabil Zanussi ZOB131X,clasa A,electric,4 functii,inox antiamprenta

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)