Masina de spalat rufe Gorenje W7503 pret si specificatii tehnice

     Pot spune ca masina de spalat rufe Gorenje W7503 mi-a atras atentia din multe alte modele prin faptul ca poseda numeroase tehnologii unicat care vor contribui de fiecare data pentru eficientizarea procesului de spalat. Imi place sa cred ca cei de la Gorenje se pot inscrie cu usurinta in top 3 preferinte atunci cand vine vorba de alegerea unei masini de spalat, totul la un pret foarte accesibil. 
     Gorenje W7503 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala ce poate stoca o cantitate de rufe de pana la 7 Kg avand o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. 
     Panoul de control usor inclinat din partea superioara este usor de utilizat si intuitiv si cuprinde functii inovative disponible exclusiv pe masinile de spalat Gorenje. Acesta este dotat cu un ecran LCD dip TFT care afiseaza princpalele functii ale programelor de functionare ce pot fi selectate precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat.
     Masina de spalat Gorenje W7503 este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+++. Consider un avantaj important de luat in seama asta daca iti doresti o masina de spalat economica dar si eficienta. 
      Din grila de programe poti selecta pana la 23 moduri de spalare in functie de tipul de tesatura al hainelor astfel: program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, delicate, intensiv, econmic, clatire intensa etc. Cu modul de spalare rapid puteti spala hainele in doar 17 minute, foarte utila aceasta functie in special atunci cand esti grabit sa pleci acasa. Deasemenea cu modul de functionare programare intarziata poti selecta timpii de pornire/oprire ca masina sa functioneze si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Masina de spalat va porni singura la ora stabilita de tine si isi va respecta programul si setarile facute de tine astfel incat rufele sa fie gata spalate atunci cand ajungi acasa. 
      Vei obtine rezultate bune la spalat chiar si cu programele de consum redus care folosesc apa la temperatura de 30-40 de grade. Sistemul de economisire detergent DSS previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa. 
       Tehnologia UseLogic optimizeaza procesul de spalare economisind in acelasi timp energie si timp in executia programelor. Senzorii inteligenti montati la interior vor monitoriza in permanenta puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat si vor adauga cicluri de spalare suplimentare in cazul in care e absolut necesar.
      Alte functii inovatoare cu care masina de spalat Gorenje W7503 este dotata:

detectare automata a cantitatii - sistem inteligent de detectie cantitate rufe care optimizeaza consmul de detergent si apa in functie de cantitate
sistem reglare consum - consumul energetic este optimizat in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva
filtru autocuratare - elimina rezidurile si urmele de detergent ce ar putea ramane in urma evacuarii apei din interior
sistem supraincalzire - sistem de avertizare in caz de suprasolicitare
sistem siguranta copii - blocheaza functiile panoului de comanda

        De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de numai 56 dB.

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                         Masina de spalat rufe Gorenje W7503, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)