Televizor LED Star-Light 22DM1000 pret si specificatii tehnice

     Televizorul LED Star-Light 22DM1000 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv Tv performant aparut in anul 2015 dotat cu suficiente functii si tehnologii capabile sa redea imagini de calitate pe un ecran de dimensiuni medii respectiv 55 cm.
     Desi nu prea cunoscuti de toate lumea, cei de la Star Light reprezinta o marca romaneasca intrata de curand pe piata din Romania care vinde in exclusivitate prin eMag.ro si beneficiaza de toata increderea produselor din partea celui mai mare brand eMag.
      Dimensiunile sale mici il recomanda ca fiind perfect atat pentru bucatarie cat si in cazul unei camere de zi de dimensiuni mai mici. Il poti folosi si pe post de monitor PC avand caracteristici specifice pliabile si in cazul celor care vor sa il foloseasca in gaming. Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta de numai 2.8 Kg il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg.
      Star-Light 22DM1000 este un televizor ultra slim cu ecran Full HD ce suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate ecran de 200 cd si un timp de raspuns de 5 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. 
       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 3 W ce ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate.
        Televizorul Star-Light 22DM1000  este deasemenea dotat cu un player media incorporat ce poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial.  


Recomandare:
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus
                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)