Multicooker Philips HD3167/70 pret si specificatii tehnice

     De cand m-am mutat la camin la facultate am realizat ca e cazul achizitionez un dispozitiv de facut mancare simplu si rapid, usor de transportat care sa imi ofere toate conditiile unui aragaz functional si astfel am ales multicooker-ul Philips HD3167/70. Fie ca e vorba de prajit, fiert, copt sau gatit inabusit, mancarea preferata va fi gata in doar cateva minute datorita tehnologiei revolutionare de la Philips care permite un control inteligent al temperaturii ce poate fi setat de pe panoul de comanda al acestuia.
     Are o putere de 980 de W si o capacitate de a gatit de pana la 5 litri, fiind suficient de mare pentru a gati chiar si pentru o familie. Vei putea controla in orice moment timpul pana cand mancarea este gata datorita sistemului cu timmer digital pozitionat in zona superioara a panoului de comanda. 
      Programele de gatit 15 la numar vor acoperi o gama variata de necesitati reusind astfel sa gatesti o varietate destul de bogata de mancaruri printre care: cartofi prajiti, cartofi copti, mazare, fasole, legume fierte, ciorbe peste etc.
      Printre accesoriile din dotare, acesta vine cu un pahar de masura gradat pentru ca sa nimeresi de fiecare data masurile potrivite din reteta, spatula, polonic si manusi din silicon.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)