Periuta electrica Oral-B D34-545 pret si specificatii tehnice

      Alege periuta electrica Oral-B D34-545 si vei dobandi inca de la primele utilizari un zambet sanatos si curat datorita tehnologiilor de ultima generatie ce actioneaza rapid si eficient fara a vatama zona curatata. Prima data ca mai toti pesimistii nu a crezut ca poate fi atat de eficienta dar am zis hai sa o incerc ca pana la urma nu se stie niciodata. Mi-a mai fost recomandata chiar si de un medic dentist la care mai merg la control periodic sa o incerc ca voi scapa de o problema ce ma cam supara in ultima vreme si anumea cea a tatrului.
     Desi folosesc destul de des periuta de dinti, aproape dupa fiecare masa rezultatele nu au fost chiar cele dorite. Totusi am observat o oarecare imbunatatire odata cu noua periuta electrica Oral-B D34-545 ce ofera o performanta optimizata a periajului. Cupa in forma 3D este dotata cu 40.000 de pulsatii afara-inauntru si 8.800 oscilatii fata-spate pentru a indeparta tatrul eficient chiar si in acele zone mai greu accesibile. 
      Sistemul cu ghidare inteligent ofera o curatare excelenta a dintilor protejand in acelasi timp gingiile sensibile. Sistemul Triple Action Pressure Control iti va arata unde sa periezi si daca periajul este prea apasat. Viteza este ajustata din mers pentru a obtine astfel cea mai buna curatare. 
       Manerul este compus dintr-un sistem incorporat ce ofera reincarcare imediata pentru acumulatorii interni, sistem wireless SmartGuide si geanta pentru transport. Deasemenea in set mai primesti si alte 4 capete pentru inlocuire, 1 pentru dintii sensibili, 2 pentru dintii fara probleme ce actioneaza cu putere maxima si unul pentru actiune albire 3D. 

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti o solutie eficienta pentru a-ti albii dintii si a-i mentine curati si sanatosi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

           Il poti achizitiona zilele acestea mult mai ieftin, avand o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)