Uscator de rufe cu pompa caldura AEG T76385AH3 pret si specificatii tehnice

      Uscatorul de rufe cu pompa caldura AEG T76385AH3 este dispozitivul automat de uscat rufe de care poate ca majoritatea dintre noi ne-ar prinde bine acasa datorita functiilor si tehnologiilor de ultima generatie. E perfect in special acum in sezolul rece cand trebuie sa asteptam chiar si cateva zile pana cand rufele sa fie gata uscate pentru a fi reasezate in sifonier. Deasemenea este ideal si pentru cei care nu dispun de un spatiu adecvat pentru uscat sau apartamentul nu este prevazut si cu balcon. 
      Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este placut la vedere iar accesul rufelor la interior se face frontal. Panoul de comanda digital este inzestrat si cu display LCD modern gata sa iti afiseze cele mai de actualitate informatii cu privire la temperatura apei, numarul de rotatii dar si programul de lucru selectat. Cu functia Timmer vei stii in permanenta timpul ramas pana cand programul se va incheia, timp in care iti poti planifica si alte treburi prin casa.
      Senzorii instalati in interiorul tamburului vor actiona de fiecare data detectand atat incarcatura dar si tipul de tesatura al rufelor adaptand rapid programul de uscare potrivit cu hainele dumneavoastra. Tamburul XXL Soft va asigura o manevrare atenta a rufelor la interior in timp ce sistemul inteligent Optisense va regla ciclul de uscare in functie de greutatea si umiditatea rufelor de la interior.
       Hubloul are o deschidere destul de larga si are o capacitate de pana la 8 Kg rufe ceea ce va permite incarcarea rufelor de diferite dimensiuni foarte usor. Uscatorul foloseste o pompa de caldura o pompa de caldura care scoate umezeala din rufe utilizand curent de aer nu foarte calzi prevenind astfel deteriorarea tesaturilor.
       Functiile si programele disponibile in zona de meniu vor acoperi toate necesitatile de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv. Deasemenea acesta este dotat si cu numeroase functii de siguranta printre care semnalizare acustica, programare intarziata sau siguranta la suprasolicitare. 
        Filtrul OKOFlow va retine eficient toate celelalte resturi rezultate din procesul de uscare evitand astfel infundarea canalelor sistemului de uscare cu impuritati. 
        Este economic si din punct de vedere energetic, acesta fiind incadrat in clasa de consum A+ avand un consum destul de redus de energie electrica.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)