Boxe Genius SW-HF5.1 pret si specificatii tehnice

       Sistemul audio de boxe 5.1 Genius SW-HF5.1 este exact ce iti trebuie pentru apartamentul tau, un sistem audio cu incinte din lemn capabil sa redea un sunet de buna calitate. Arata foarte bine si ca aspect general fiind imbracat in mare parte din lemn cu o fatada din plastic de buna calitate lucios asemenea produselor de un pret mult mai mare.
       Sistemul audio de boxe 5.1 Serioux HT5100C poate emite sunet de buna calitate prin cei 5 sateliti cu care acesta vine dotat. Are o putere de pana la 200 W, din care 20 W ii revin fiecarui satelit din cei 5 iar restul de 100W ii sunt atribuiti Subwoofer-ului.

        Poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare avand o arie de actiune de pana la 5 metri. Panoul central de subwoofer este dotat cu un ecran LCD care va afisa in timp real la ce nivel se afla volumul dar si presetari specifice din egalizator cu scopul de a crea efectul de surround dorit.
       Diversele intrari audio vor facilita conectarea acestora la o multitudine de dispozitive, Tv, DVD etc. Amplificatorul integrat ofera un sunet pur si puternic suficient pentru a-ti deranja chiar si vecinii daca asta ti-ai propus. Are si protectie magnetica pentru a elimina efectul de ecranare cu alte dispozitive.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)