Laptop ASUS X555LA-XX1568D pret si specificatii tehnice

        Laptopul ASUS X555LA-XX1568D se potriveste perfect pentru un utilizator moderat care doreste un dispozitiv accesibil ca pret la care sa primeasca un dispozitiv capabil sa faca fata cu brio activitatilor zilnice. Este un laptop de buget echilibrat la toate capitolele daca e sa ne referim la performanta cu un design premium recomandat in special pentru activitatile office, navigare internet vizionat filme si mai putin jocuri. 
        Face parte din seria X55, una dintre cele mai bine cotate pe piata din portofoliul celor de la Asus, este subtire, nu cantareste nici foarte mult fiind usor aproximativ 2.3 Kg fiind usor de purtat dupa tine la munca sau la facultate. 
        Zona de acces la taste este foarte bine definita cu butoane bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru o precizie exacta. 
        Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 tactat la o frecventa de 1.7 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Un prim dezavantaj al acestui laptop ar fi lipsa unei placi video dedicate dar daca nu sunteti unul dintre cei mai impatimiti gameri cred ca acest lucru nu va influenta aproape mai deloc modul in care veti interactiona cu sistemul de calcul. Placa video onbord va permite totusi sa rulati anumite jocuri din generatiile anterioare avand performante destul de bune atat hardware cat si vizual.
       Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0 si unul USB 2.0, iesire HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 
Recomandare:   
      Laptopul ASUS X555LA-XX1568D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret
     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)