Motorola XT1572 Moto X Style pret si specificatii tehnice

        Motorola XT1572 Moto X Style este un adevatart style maker pe piata telefoanelor mobile, un dispozitiv foarte bine dotat tehnic care arata si foarte bine disponibil la un pret nu foarte mare asa cum ne-au obisnuit ceilalti concurenti.
        Materialele folosite in constructia acestuia sunt unele de cea mai buna calitate. Telefonul este fabricat dintr-un policarbonat de foarte buna calitate si este rezistent la socuri avand certificare IP 52.
        Vine cu un display destul de generos ce masoara in diagonala 5.7 inchi si suporta rezolutii QHD protejat impotriva zgarieturilor prin geam Gorilla Glass 3.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Hexa-Core Snapdragon 808, acceleratorul grafic Adreno 418 si cei 3 Gb de memorie RAM. Si din punct de vedere al spatiului de stocare sta la fel de bine cei 32 de Gb de memorie interna putatnd fi suplimentat cu altii 128 Gb prin atasarea unui card microSD.
        Camera foto principala este dotata cu un blitz Dual LED si are un senzor de 21 MP care ofera posibilitatea de a inregistra clipuri video la rezolutie 4K. Camera frontala vine dotata cu un senzor wide de 5 MP. 
       Ruleaza cu succes ultima versiune de Android Lollipop 5.1.1 upgradabil la versiunea Marshmallow 6.0.
       Acumulatorul mare de capacitate 3000 ii va asigura o autonomie sporita de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.


Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui telefon actual din punct de vedere al tehnologiei folosite, foarte bine dotat din punct de vedere tehnic cu un display generos: Verifica oferta pret

        Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici




                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)