Tableta Samsung Tab S2 T710 pret si specificatii tehnice

     Tableta Samsung Galaxy Tab S2 T710 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv ultraportabil performant pe care sa il poti purta dupa tine cu usurinta datorita dimensiunilor reduse disponibil la un pret accesibil.
     Arata bine si ca design dat fiind materialele de calitate din care aceasta este construita si anume un policarbonat rezistent ce imita pielea rezistent la socuri si care nu retine amprentele. Specific celorlalte dispozitive Samsung aspectul general nu difera mult fata de seriile Tab si anume si la acest model gasim un singur buton fizic pe fata si anume cel de Home, iar in partea dreapta butoanele de volum precum si cel de On/Off.

     Tableta Samsung Tab S2 T710 este unul dintre cele mai bune dispozitive cu Android de la Samsung fiind un real competitor pentru Apple Ipad. Ruleaza ultima versiune de Android 5.0 updatabila la versiunea 6.0 Marshmallow usor costumizata cu o interfata de tip TouchWiz de la Samsung. 
     Ecranul de buna calitate este de tip Super AMOLED, ce masoara in diagonala de 8 inchi si suporta rezolutii superioare de pana la 2048 x 1536 pixeli.
     Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core tactat la o frecventa de 1.9 Ghz, memoria RAM de 3 Gb RAM  si spatiul de stocare de 32 Gb care poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. Aceasta va putea face fata exemplar activitatilor de zi cu zi chiar si in multitasking trecerea de la o aplicatie la alta executandu-se foarte rapid fara prea multe probleme. Pe partea de gaming se descurca la fel de bine putand rula majoritatea jocurilor disponibile in market fluent fara a avea probleme de natura hardware.
     Camera foto principala are un senzor de 8 MP iar cea secundara este doar de 2.1 MP. Nu este un dispozitiv pe care sa te bazezi sa faci poze de calitate dar este acceptabil in situatii de urgenta.
     Sta bine si la capitolul posibilitati de conexiune fiind prevazuta cu modul pentru conexiuni la internet prin wireless, suporta transfer si receptie fisiere prin bluetooth v 4.1, GLONASS, GPS, 3G, etc.
      Acumulatorul de capacitate 4000 mAh ii va oferi acesteia o autonomie de pana la 95 de ore in conditii de utilizare medie navigare internet si ascultat muzica.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret
     Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus

       Primesti transport gratuit iar garantia inclusa este de 2 ani daca o comanzi de aici
                               
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)