Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F pret si specificatii tehnice

       Ca mai toate produsele Bosh care le-am achizitionat pana acum iti recomand daca esti in cautarea unui dispozitiv performant de gatit sa optezi pentru stabilitate, performanta si tehnologie, intr-un cuvant cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F. Tehnologiile germane de ultima generatie sunt prezente in mare masura si pe acesta contribuind decisiv daca e sa ne uitam dupa performantele de gatire si consumul redus de energie.
       Este un cuptor din clasa premium construit din materiale de calitate ce ii vor oferi acestuia o perioada de functionare de lunga durata si un aspect de invidiat ce va fi remarcat in ca de la prima vedere. Panoul de comanda dotat cu doua butoane de selectie mod de gatit si temperatura de lucru este incadrat de un ecran cu display LCD generos care iti va afisa in orice moment detalii cu privire la temperatura din interior, timpul ramas pana la finalizarea mancarii dar si functiile active ale programului de gatit in lucru.
        Bosch HBN431E6F este un cuptor incorporabil electric ce se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 2800 W (consum de energie 0.98 kW/h). Acesta are o capacitate de pana la 66 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. 
        Sistemul de curatare este unul de tip catalitic ce se bazeaza pe existenta unor panouri catalitice aflate in partile laterale ce elimina depunerile de murdarie precum si mirosurile neplacute in timpul gatitului.
       Cuptorul Bosch HBN431E6F este dotat cu o multitudine de functii si programe: incalzire rapida, functie decongelare, grill, incalzire superioara/inferioara, grill cu suprafata mare/mica, ventilator etc. 

       Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane de comenda ca element de siguranta pentru copii. Usa de acces la interior este prevazuta cu un geam izolat termic in dublu strat  ce face ca transferul de caldura cu mediul exterior sa fie minim.
       Interiorul este luminat, astfel vei putea urmari intreg procesul de gatire de la distanta fara a mai trebui sa deschizi usa acestuia.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Inox Plita incorporabila Bosch POH6B6B10, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, 60 cm, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)