Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01 pret si specificatii

      Sandwich-maker-ul Breville Panini VST025X-01 este exact ceea ce iti trebuie pentru a pregati un mic dejun de la prima ora a diminetii foarte gustos in doar cateva minute. De cand l-am comandat il folosesc in fiecare dimineata pentru a pregati micul dejun atat pentru mine cat si cei mici. 
      Poti pregati in acelasi timp pana la 3 sandwich-uri simultan avand o capacitate destul de mare interiorul fiind prevazut cu platane plate antiaderente care vor pastra bine fixata pozitia alimentelor gatite din interior.
      Este usor de utilizat, acesta fiind dotat cu doua indicatoare luminoase, manerul este unul cu functie rece pentru a se evita astfel posibilele accidente iar piciorusele antialunecare vor asigura o buna stabilitate in tot acest timp in care il veti folosi.
      Puterea maxima dezvoltata de acesta este de 1000 de W suficient de mare incat sa va faciliteze un timp de preparare destul de redus. Deasemenena acesta beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 5 ani.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)