Telefon mobil ALCATEL ONETOUCH 2004C pret si specificatii tehnice

     Telefonul mobil ALCATEL ONETOUCH 2004C este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv mobil potrivit pentru o persoana mai varstnica dotat cu un set de taste mult mai mari decat cele obisnuite si un ecran cu un font suficient de mare pentru a fi lizibil. 
      Nu este nici foarte mare avand mai degraba o forma dreptunghiulara apropiata ca dimensiune cu cea a palmei pentru a putea fi tinut in mana confortabil cu margini rotunjite si capac de spate perfect mat ce nu retine urme de amprenta. 
      Atat butonul de apelare cat si cel de respingere apel sunt bine semnalizate pe tastatura si au o dimensiune potrivit de mare pentru a nu rata vreo comanda.
      Display-ul este unul de tip QVGA si masoara in diagonala 2.4 inchi fiind capabil sa redea o rezolutie de 240 x 320 pixeli.
       Suporta o singura cartela telefonica fiind doar single SIM, are o greutate de numai 89 de grame iar la partea de conectivitate este prevazut cu cu functii de date prin GPRS, bluetooth, si microUSB.
       Camera foto principala are un senzor de 2 MP, si este suficienta pentru un utilizator care o va folosi doar ocazional.
       Bateria de capacitate 1000 mAh ii va oferi acestuia o autonomie de pana la 3 zile in conditii de utilizare medie, 7 ore si 30 de minute in cazul unei conversatii de lunga durata si pana la 400 de ore in regim de asteptare.
       Pe partea de multimedia este dotat cu Radio FM, casti audio si este capabil sa redea fisiere de tip mp3 sau video la rezolutia impusa de ecran.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta pentru un telefon de buget special adaptat la nevoile unei persoana mai in varsta care probabil nu ar folosi toate functiile avansate ale nui smartphone mult mai performant: Verifica oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

                       


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)