Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353 pret si specificatii tehnice

      Bucura-te de performantele unui robot de bucatarie perfect conceput pentru a-ti oferi cele mai la indemana solutii in materie de gatit si anume modelul Kenwood Classic Chef KM353. Nu stiu daca tu vei reusi sa devii in adevaratul sens al cuvantului un Master Chef lucru care Kenwood Classic Chef KM353 pare a-l indelini daca e sa privesti usurinta cu care acesta se descurca cu treburile din bucatarie.
       Este un robot de bucatarie ce imbina stilul retro cu eleganta anilor '50 intr-un dispozitiv performant adaptat la noile cerinte din prezent. Cu un design clasic, atragator, robot ul de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353 se va potrivi perfect alaturi de celelalte electrocasnice din bucataria ta.
      Nu ocupa nici foarte mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 235 x 390 x 290 mm cu o greutate de aproximativ 6.5 Kg.
       Sta bine si la capitulul accesorii aditionale pe care le puteti folosi la diverse treburi specifice gatitului printre care, accesoriile pentru framantat de tocat sau razuit. Utilizarea acestui aparat impreuna cu accesoriile de framantat va permite o amestecare uniforma in asemenea maniera incat toate incredientele din vas sa ia forma unui aluat omogen.
       Vine dotat cu un bol de capacitate mare de 4.6 Kg iar 1.5 litri fiind zona de stocare din partea blenderului cu care vei putea obtine cele mai gustoase sucuri naturale din fructe sau legume. 
       Este atat de util chiar si atunci cand vrei sa prepari o prajitura, telul sau accesoriul de framantat fiind un ajutor de nadejde in orice moment.
       Cu un motor de 800 W si control variabi al vitezei, robotul de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353 va fi  adevarata forta in bucataria ta.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)