Masina de tocat carne Bosch MFW67440 pret si specificatii tehnice

     Bosch MFW67440 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de tocat carne performanta confectionata din materiale de calitate ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii germane de la Bosh.
     Motorul puternic de 2000 de W va strapunge cu usurinta orice tip de carne in doar cateva secunde. Se estimeaza ca la aceasta putere cantitatea de carne procesata intr-un minut poate ajunge la 3.5 Kg.
      Usor de utilizat aceasta vine cu un compartiment special de depozitare a cablului de alimentare si un alt compartiment pentru discuri. Pentru o pozitionare perfecta aceasta este prevazuta cu 4 picioruse din cauciuc cu ventuze ce fixeaza aparatul foarte bine de suprafata unde va fi utilizat.
      Alte accesorii care le primiti in pachetul comandat sunt: accesoriu carnati, tava alimentare, accesoriu impingere, accesoriu spatula, accesorii kebbe si accesoriu spatiu de stocare. Cu accesoriul de carnati vei putea pregati carnatii traditionali simplu si rapid intr-un mod profesionist fara prea mult efort.

      Dupa fiecare utilizare este recomandat spalarea ustensilelor folosite si apoi stergerea cu o laveta a urmelor de apa de pe suprafata de inox.

Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus


   
                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)