Televizor Smart 3D LED Sharp LC-43SFE7452E pret si specificatii tehnice

        Televizor Smart 3D LED Sharp LC-43SFE7452E este exact ceea ce iti trebuie, un Smart Tv  de 109 cm care te va purta in lumea fascinanta a imaginilor de cea mai buna calitate. Imaginile redate sunt astfel procesate si apoi redate chiar si in format 3D asemenea unui ecran de cinema direct in sufragetia ta. 
        Se pune astfel accent pe fiecare pixel in parte, sistemul de procesare la nivel grafic fiind unul foarte avansat, detaliile vizuale find accentuale astfel incat sa iti capteze atentia in tot acest timp. Culorile redate prin intermediul ecranului de 109 cm sunt unele de cea mai buna calitate si surprind scene asemanatoare cu cele din realitate.
        Sistemul cu Wi-Fi incorporat va permite conectarea rapida la aplicatiile din interfata Smart cu ajutorul carora vei putea viziona continut online instantaneu. 
        Display-ul de dimensiuni generoase suporta rezolutii Full HD cu un numar de pixeli pe masura 1920 x 1080. Imaginile redate vor avea un contrast dinamic de 1000000:1 cu o luminozitate de 300 cd/m2 si transmise in format 16:9. 
         Sonorizarea este asigurata de catre cele doua difuzoare Nicam A2 Stereo ce livreaza impreuna o putere de 16 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus si DTS Tru Surround. 
         Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, un port component, 2 porturi USB 2.0, 3 iesiri HDMI, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

       Alte optiuni speciale cu care acesta vine dotat sunt DLNA, WiDi, functie de inregistrare pe USB si Miracast. 

Recomandare:

        Consider ca este o investitie meritata pe deplin prin prisma faptului ca primesti un dispozitiv performant capabil sa redea imagini de foarte buna calitate cum nu am mai vazut pe televizoare de acest tip si in special la acest pretVerifica oferta pret

       Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta beneficiind de o reducere considerabila zilele acestea, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)