Masina de spalat rufe semiautomata Arctic WTT100 pret si specificatii tehnice

      Arctic WTT100 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa nu coste foarte mult fiind una dintre cele mai ieftine solutii de pe piata, o masina semiautomata ce se adreseaza celor care au un buget nu foarte generos.
       Este compacta, nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 90.5 x 83.2 x 47.2 cm. Este o masna semiautomata prin faptul ca nu are nevoie de accesul la reteaua de apa curenta putand fi alimentata manual. Deasemenea consumu energetic este limitat astfel si de faptul ca apa folosita nu este incalzita, aceasta poate spala chiar si cu apa rece daca folosesti un detergent eficient si in acest caz. 
        Panoul de comanda central este dotat cu un selectro programe de spalare, selectror durata spalare de la 1 la 15 minute si un selector putere centrifugare. Masina de spalat este dotata cu protectie la inundatie si este certificata conform standardului IPX4 clasa I de siguranta la functionare. 
        Are o capacitate de incarcare la spalare de pana la 7.5 Kg si la stoarcere de 4.5 Kg fiind ideala pentru uzul casnic pentru o familie moderna. 
          O poti folosi chiar si pe timp de noapte fara a avea probleme din pricina zgomotului produs din timpul functionarii, aceasta fiind un dispozitiv silentios avand un nivel zgomot la centrifugare de 72 dB si in timpul procesului de spalare 60 dB. 
Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea nici unei gospodine iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)