Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF pret, pareri si review

       Raman fidel in ceea ce priveste marca Samsung pana la capat iar daca si tu esti in cautarea unei combine frigorifice atunci Samsung RB29HSR2DWW/EF este alegerea perfecta. Cam tot ce am in casa cumparat pana acum sunt Samsung si astfel am decis acum cand a fost nevoie de o noua combina ca Samsung RB29HSR2DWW/EF e cea mai buna, atat ca pret dar si ca performante oferite.
       Imi place cum arata si ca design, materialele sunt de cea mai buna calitate iar performantele oferite sunt uimitoare. Vine dotata si cu sistemul inovator No Frost care va proteja alimentele din interior impotriva inghetului eliminand astfel orice forma de gheata la interior. Curentii multidirectionali vor asigura o buna circulatie a aerului rece la interior pentru o temperatura constanta indiferent de nivelul rafturilor.
       Motorul cu compresor digital cu 7 viteze de racire corespunde celor mai inalte standarde de calitate ale momentului. Functioneaza silentios si are un consum energetic redus specific clasei energetice A+.
       Interiorul acesteia este mai bine optimizat fata de o combina frigorifica clasica pentru o utilizate a spatiului la o capacitate mai mare in care peretii sunt conceputi mult mai subtiri ceea ce creaza o capacitate interna mult mai mare cu un consum energetic mic. Spatiul interior este organizat astfel, 213 litri revenindu-i frigiderului iar restul de 76 de litri congelatorului. 
       Spatiul din interiorul frigiderului este impartit intre cele 3 rafturi ajustabile din sticla securizata ce pot fi repozitionate la diferite inaltimi in functie de dimensiunea alimentelor pe care doriti sa le introduceti in interior pentru o mai buna organizare a spatiului interior. Fiecare nivel in parte are prevazut pe usa cate doi suport de usa, 6 in total unde veti putea depozita alimente de dimensiuni mici sau sticle sau doze de apa/suc/bauturi alcoolice. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitarea fructelor/legumelor la o temperatura ideala care sa nu scada sub limita de inghet. Compartimentul Fresh va pune la dispozitie mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui la o temperatura optima pentru a ramane proaspete si sa isi pastreze gustul proaspat. 
        Congelatorul situat in partea de jos este organizat pe 3 rafturi din sticla securizata reglabile in inaltime si este dotat cu functie de super-congelare pentru a congela in cel mai scurt timp posibil. Acesta are o eficienta de congelare de 12 Kg la 24 de ore.
       In cazul in care vei uita usa frigiderului deschisa mai mult de 10 secunde vei fi avertizat imediat prin semnal acustic. Deasemenea nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 39 dB).

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi care nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


       Mai multe poze si detalii tehnice gasesti si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)