Oala sub presiune Tefal Clipso+ Essential P4424734 pret si specificatii tehnice

      Oala sub presiune Tefal Clipso+ Essential P4424734 o folosesc de fiecare data in special cand pregatesc supa de pui de tara deoarece reuseste sa fiarba incredientele mult mai rapid fata de metodele clasice care le foloseam pana acum. Arata foarte bine ca design fiind construita din materiale de calitate si anume inox, se inchide foarte usor creand o suprafata de etansare perfecta. 
       Capacul are o tija din metal in forma de clema care fixeaza capacul vasului. Prin simpla rasucire a manerului de deasupra, capacul oalei se deface rapid si sigur permitand accesul la interior.
       Aceasta poate fi folosita fie la aragaz sau deasupra unei plite cu inductie ceramica sau electrica dand aceleasi rezultate remarcabile. Oala sub presiune Tefal Clipso+ Essential P4424734 are o capacitate de pana la 6 litri dar de regula este recomandat incarcarea acesteia la 2/3 din capacitatea maxima.

Recomandare:

         Usor de utilizat poate fi la indemana oricarei gospodine si nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

         Zilele acestea o poti achiztiona chiar mai ieftin de atat, aceasta avand un discount considerabil, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)