Telefon mobil Wink Uno pret si specificatii tehnice

      Telefonul mobil Wink Uno te va tine conectat la tot ce este mai nou in materie de aplicatii Android. Este unul dintre cele mai ieftine dispozitive de tip smartphone destul de bine dotate din punct de vedere tehnic, are un procesor performant si un design modern.
      E dimensiunea perfecta daca iti doresti un telefon nu foarte mare care poate fi cu usurinta purtat chiar si in buzunar. 
      Vine cu un display IPS de 4 inchi care suporta o rezolutie de pana la 800 x 480 oferind un unghi de vizibilitate suficient de bun pentru a fi lizibil chiar si in conditii de luminozitate puternica.
      Puterea de procesare este data de procesorul Dual Core de la MediaTek tactat la o frecventa de 1 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si spatiul de stocare de 4 Gb ce poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 32 Gb. Ruleaza cu succes versiunea de Android KitKat 4.4.2. Poti instala astfel o multitudine de aplicatii disponibile din Market, jocuri dar si aplicatii pentru retele sociale.
       Telefonul mobil Wink Uno vine cu doua sloturi de SIM normal astfel incat poti folosi in acelasi timp doua numere de telefon din diferite retele de telefonie. 
       Camera foto principala are un senzor de 5 MP si are integral si un blitz LED iar cea secundara are un senzor de 0.3 MP. Nu este nuna dintre cele mai bune camere disponibile pe un smartphone dar daca e sa luam in considerare pretul destul de mic as spune ca e mai mult decat acceptabila. 
        Vine si cu suport radio FM mai putin intalnit in gama telefoanelor de tip smartphone chiar si i cazul celor mai scumpe. Printre dotati mai gasim si functia de transfer fisiere prin bluetooth v 4.0, internet prin Wi-Fi, functie de hotspot Wi-Fi si GPS. 
         Acumulatorul de capacitate 1400 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare modica.

Recomandare:
         Consider ca este o investitie care isi merita banii tinand seama de dotarile tehnice de buna calitate fiind disponibil la un pret decent: Verifica oferta pret
        Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand oreducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 
         
       
       
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)