Dormitor birou multifunctional Kring Shift pret si specificatii tehnice

       Dormitorul multifunctional Kring Shift cu birou este alegerea perfecta daca vrei sa decorezi o camera de dimensiuni nu foarte mari in care sa incapa un mobila mult visata si sa ramai si cu destul spatiu in care sa  te poti misca. Arata foarte bine s ca design, este vesel optimist lucru la care contribuie materialele de calitate din care acesta este realizat fiind perfect pentru camera copilului tau. 
       Acesta prezinta un sistem bine pus la punct ce il poate transforma imediat din zona de dormit in spatiu de lucru si studiu.  Sistemul ofera stabilitate si poate fi redresat dintr-o forma in alta in doar cateva miscari fara prea mult efort.
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu, acesta fiind caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 213.5 x 88/108 cm latime si 208.5 cm inaltime. 
       Odata initiata comanda l-am primit acasa a doua zi iar pana seara era deja montat, intreg procesul fiind unul foarte simplu conform fisei de instructiuni din pachet. Vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:
     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                          
                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)