Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE Kirigamine Hara pret si specificatii tehnice

        Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE Kirigamine Hara este ideal pentru cei care detin un imobil spatios fiind capabil sa ofere conditii de mediu propice intr-un timp foarte scurt datorita capacitatii de recire de pana la 18000 BTU. Arata foarte bine ca design fiind construit in mare parte din materiale de calitate care vor contribui din plin la aspectul elegant al acestuia integrandu-se perfect cu celelalte elemente de design a incaperii casei dvs.
          Aparatul de aer conditionat  MSZ-FH50VE Kirigamine Hara foloseste un compresor de tip Inverter cu un sistem dublu rotativ si are o eficienta de racire de pana la 18000 BTU. Compresorul cu Inverter va contribui din plin la un consum redus si totodata la o eficienta foarte buna de racire. Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia, MSZ-FH50VE Kirigamine Hara este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta.
         Acesta este eficient si din punct de vedere al energiei consumate avand un consum de energie foarte redus fapt ce il certifica ca apartinand clasei energetice A+++. Foloseste o putere de pana la 1480 W pentru incalzire si 1380 W pentru racire si poate functiona atunci cand la interior nu este mai cald de 46 grade C sau mai rece de -15 grade Celsius.
         Sistemul inteligent cu Plasma Quad ajuta la inlaturarea eficienta a 4 tipuri de bacterii din aer: bacterii, virusi, factori alergeni si praf. Plasma Quad combate bacteriile si virusii prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin aerul tratat de unitate folosind electrolizi din Tungsten.
         Aerul rece este distribuit in mod uniform in interiorul camerei asta si datorita ventilatorului integrat care functioneaza in unul dintre cele 5 trepte de viteza disponibile. Ventilarea este una cat se poate de naturala foarte apropiata de natural. Directionarea aerului poate fi modificata in orice moment datorita sistemului cu aripiare duble capabil sa dirijeze fluxul de aer catre doua zone diferite in care stau persoane dintr-o camera.
         Sistemul senzorial 3D i-see Sensor este capabil sa cartografieze in doar cateva secunde intreaga camera si sa detecteze anumite obstacole din camera sau oamenii care se afla in camera respectiva. Astfel poti seta ca fluxul de aer sa evite persoanele din camera sau sa bata doar asupra obstacolelor selectate. Atunci cand nu mai exista nicio persoana in camera acesta intra in starea de Stand By economisiind energie. 
        Programatorul saptamanal iti va permite setarea orelor de lucru pentru intreaga saptamana, acesta fiind echipat cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic.
        In grila de programe vei putea gasi mai multe moduri de functionare printre care: racire, incalzire, dezumidificare, functionare silentioasa pe timp de noapte si consum energetic minim. Filtrul antibacterian cu care acesta este dotat impiedica raspandirea particulelor mici de praf si a bacteriilor pentru a va bucura de o protectie desavarsita si a respira un aer curat.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat



                               


        
          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)