Televizor Smart LED Horizon 40HL910U pret si specificatii tehnice

      Horizon 40HL910U este alegerea perfecta daca esti dependent de tehnologie si doresti sa achizitionezi un televizor de ultima generatie capabil sa redea imagini de inalta calitate in format video UHD totul la un pret foarte bun. Practic avem de-a face cu unul dintre cele mai ieftine televizoare de acest tip, un dispozitiv aspectuos care se va potrivi perfect in sufrageria ta. Uimeste-ti prietenii dar si familia ta cu un dispozitiv Tv performant care va reda imagini la o calitate surprinzator de buna cu cadre care parca vor fi desprinse din realitatea cotidiana totul intr-o experienta de neuitat. 
       Este in acelasi timp un televizor Smart de foarte buna calitate care iti va pune la dispozitie o multitudine de aplicatii pline de entertaiment capabile sa descreteasca chiar si cele mai moracanoase frunti :) Interfata de navigare este una nu foarte complicata fiind disponibila si versiunea in lima romana pentru cei care nu sunt familiarizati cu limba engleza. Navigarea in meniu se face aproape instant, nu exista decalaje de la o fereastra la alta totul executandu-se exact cum este specificat. 
        La nivel de aplicatii printre cele mai cunoscute cu care acesta vine preinstalat sunt urmatoarele: Youtube, opera, facebook, Netflix si desigur multe altele disponibilie pentru a fi descarcate din Market pe baza unui cont creat in interfata de navigare.
        Ecranul de dimensiuni generoase masoara in diagonala 102 cm si suporta o rezolutie de pana la 3840 x 2160 pixeli cu un cntrast dinamic de 4000:1 si o luminozitate de 300 cd/m2. Imaginea astfel este redata in format 16 pe 9 avand astfel un unghi de vizibilitate generos de pana la 178 de grade. Foloseste tehnologia Direct LED care ofera un consum mult mai redus fata de alte dispozitive de acest tip de numai 63 de W. 
        Sonorizarea este asigurata de catre cele doua difuzoare Nicam A2 Stereo ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus si Equalizer la nivel de 5 benzi de sunet. 
        Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
         Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, un port component, 3 porturi USB 2.0, 4 iesiri HDMI, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
La nivel de conexiuni suporta internet prin Wi-Fi, LAN (port RJ-45), DLNA si antena digitala. 

Recomandare:

        Consider ca este o investitie meritata pe deplin prin prisma faptului ca primesti un dispozitiv performant capabil sa redea imagini de foarte buna calitate cum nu am mai vazut pe televizoare de acest tip si in special la acest pret: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta beneficiind de o reducere considerabila zilele acestea, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                     

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)