Frigider cu o usa Arctic ANFB276S+ pret si specificatii tehnice

      Frigiderul cu o usa Arctic ANFB276S+ este un dispozitiv frigorific de capacitate medie cu o singura usa pentru accesul la interior perfect pentru o familie ca a ta si disponibil la un pret accesibil. Daca vechiul frigider iti face probleme sau pur si simplu nu mai face fata racind foarte prost atunci e cazul sa apelezi la o schimare alegand Arctic ANFB276S+, foarte bine dotat din punct de vedere tehnic si spatios la interior.
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 151 x 59.5 x 60 cm. Are o capacitate mare de stocare alimente de pana la 250 litri din care 221 litri ii revin frigiderului iar restul de 29 litri congelatorului.
       Face parte din clasa frigiderelor economice din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrat in regimul de consum A+ mai economic cu pana la 25 % fata de alte modele clasice.
       Intreg spatiul din interior este gestionat de cele trei rafturi destul de spatioase in inaltime, ajustabile in functie de dorintele personale. Este prevazut si cu zona special de depozitare fructe si legume la temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. La nivel de usa acesta prezinta 5 suporti utili atunci cand vrei sa ai la indemana alimente de dimensiuni mai mici sau sticle de apa minerala sau bauturi racoritoare.
        Sistemul antibacterian reprezinta garantia ca alimentele depozitate la interior vor fi bine protejate in fata agentilor patogeni dar si de mucegai reusind astfel sa prelungeasca considerabil perioada de valabilitate a acestora.
       De remarcat este si faptul ca acesta este silentios, astfel nu vei avea probleme nici din pricina zgomotului produs in timpul functionarii lui (nivel zgomot 39 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)