Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F perfect pentru bucatariile moderne

     Cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit performant in fata caruia totul devine posibil, un adevart maestru in arta gatitului dotat cu o multitudine de functii si caracteristici de ultima generatie. Specialistii germani de la Bosh au inclus in dotarile acestuia o multitudine de programe si functii de ultima generatie care te vor ajuta sa iti indeplinesti chiar si cele mai nastrusnice ganduri in ceea ce priveste posibilitatile de gatire. 
      Poate fi integrat cu usurinta in mobila de bucatarie iar instalarea acestuia nu necesita prea multa indemanare ci mai degraba un pic de inspiratie de moment si precizie.
     Panoul de comanda cu functii accesibile este dotat cu o serie de butoane de selectie alaturi de un display LCD pentru afisare functii active dar si timmer.
      Bosch HBN532S0F este un cuptor incorporabil electric de capacitate mare de gatire de pana la 66 litri, suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic fapt ceea ce il plaseaza in clasa de consum A-20%.  Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 3600 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.
       Sistemul cu convectie aer distribuie in mod uniform caldura in interiorul acestuia pe fiecare nivel in parte. Exista si posibilitatea realizarii de setari personalizate pe fiecare nivel in parte si sa gatesti in acelasi moment mai multe feluri de mancare in conditii de siguranta deplina. 
     Programele si functiile de gatit 13 la numar vor acoperi o arie vasta de necesitati de care poti avea nevoie la bucatarie si anume: incalzire rapida, iluminare interioara, convectie aer fierbinte, functie decongelare, grill incalzire superioara, mentinere cald, etc. 
      Cu functia Timer nu va trebui sa stai mereu pe langa cuptor sa veghezi la trecerea timpului deoarece aceasta functie va opri imediat procesul de gatire exact la ora stabilita de tine. Poti verifica intre timp si starea alimentelor gatite la interior foarte usor fara sa deschizi usa, acesta fiind dotat la interior cu un sistem de iluminare pe baza de LED-uri.
      Ca element de siguranta acesta este prevazut cu siguranta la inchidere usa ce blocheaza usa de acces la interior inactivand functiile butoanelor panoului de comanda.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                          Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla Neagra   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)