Masina de paine Panasonic SD-2501WXE pret si specificatii tehnice

       Cu masina de paine Panasonic SD-2501WXE vei putea experimenta din nou gustul painii traditionale facuta de casa cu incrediente naturale si fara afanatori. Este compacta, nu este nici foarte mare si este perfecta pentru a incerca diverse retete de paine. Personal pe langa painea clasica am incercat sa fac si paine din secara sau paine integrala cu semninte ideala pentru cei care vor sa se tina de o cura se slabire. 
       Accesul la interior se face verticat, prin deschiderea unui capac care realizeaza zona de etansare, prevazut si cu geam pentru a verifica de la distanta procesul de preparare. 
       Masina de facut paine Panasonic are o capacitate de pana la 600 grame si o putere de preparare de pana la 550 W. Din meniul aparatului poti selecta pana la 10 programe pentru prepararea painii.
        Cu programul pornire intarziata poti seta ca masina de facut paine sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine, sa porneasca si sa se opreasca atunci cand stabilesti tu. Este dotat si cu afiaj digital care iti va indica timpul ramas pana cand painea este gata de scos afara. 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca va doriti sa savurati cea mai buna paine, masina de facut paine avand cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret


         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de pana la 17 % pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)